Jachthaven Tacozijl

Der Jachthafen Tacozijl in Lemmer liegt in der Nähe des Brekken mit direkter Übergang zu den friesischen Seen. Sie können zum IJsselmeer. Door de centrale ligging is Yachtcharter Tacozijl de ideale locatie voor jachtverhuur. De jachthaven is ruim opgezet. Het is gemakkelijk manoeuvreren met uw motorjacht of zeiljacht. De jachthaven heeft natuurlijke oevers. Aan boord van uw motorjacht of zeiljacht ervaart u zich midden in de natuur. Elke ligplaats heeft elektrische aansluitingen en water. Voor vragen over jachthaven, ligplaatsen, motorjacht of jachtverhuur is er de havenmeester. Voor u en uw bezoek is het gemakkelijk parkeren bij Jachthaven Tacozijl. Uw motorboot of zeiljacht is altijd welkom in onze gezellige jachthaven. Of uw ligplaats in onze jachthaven nu een jaarplaats of seizoensplaats is, óf toevallig passeert met uw motorboot. Met een ligplaats in Jachthaven Tacozijl ligt uw motorjacht meer beschut tegen wind dan in vele andere jachthavens. Nieuwe ligplaats Friesland Op dit moment wordt het nieuwe Marinapark gerealiseerd. De vakantieaccomodatie krijgt zo’n 55 nieuwe ligplaatsen voor motorjachten en zeiljachten. Vanuit die Brekken vaart u direct het Marinapark in. De ligplaats voor uw boot in onze jachthaven varieerd van 12,5 meter tot 16 meter lang en 2 meter diep. Hierdoor is de jachthaven zeer geschikt voor grotere motorjachten. Meert u gerust aan met uw motorjacht en geniet van de rust van de jachthaven. Bekijk hier de prijslijst van jachthaven Tacozijl Lemmer.

Einrichtungen

Centraal op de jachthaven en bij het eetcafé aan het water vindt u sanitaire voorzieningen. U kunt gebruik maken van de Wäscherei von Jachthafen Tacozijl. Am Jachthafen ist ein dieselpomp, botenkraan en mastenkraan. Voor (spoed) reparaties aan uw motor staan onze technisch specialisten van de Yachtservice voor u klaar. Radfahren kunt u huren bij de receptie van Yachtcharter Tacozijl.

Internet

An unserer Rezeption und im Yachthafenbüro können Sie kostenlos das Internet nutzen.

Restaurant

Aan de jachthaven Tacozijl vindt u eetcafé De Eerste Aanleg. Het terras aan het water biedt een prachtig uitzicht over de jachthaven en de Brekken. In het éétcafe kunt u niet alleen terecht voor een heerlijke maaltijd of verkoelend drankje, maar ook voor vergeten boodschappen. Geniet hier na van een heerlijk dagje op uw motorboot of zeiljacht.

Teilen Sie dies