Vakantiehuis aan het water type B

Vakantiewoning type B is de ideale investering voor een tweede huis. Wanneer u op zoek bent naar een tweede huis en u wilt een tweede huis kopen in Friesland, dan is vakantiewoning type B van Marinapark Tacozijl misschien wel de tweede woning voor u. Ruime keuze in kavels. Recreatiewoning B wordt gebouwd op kavels van verschillende grootte. De kavels inclusief water variëren van 404 m2 tot 520 m2. Vakantiewoning type B ligt in het Marinapark Tacozijl in Friesland. Deze vakantiewoning heeft een bijzondere indeling. Vakantiewoning type B ligt ten westen van Watersport Tacozijl. Er komen 13 vakantiewoningen van het type B. Al deze vakantiewoningen liggen aan open vaarwater en hebben een hardhouten steiger over de volledige lengte van het kavel. De vakantiewoning is inclusief vier meerpalen.

Unieke indeling
Vakantiewoning type B heeft een bijzondere indeling. De vakantiewoning heeft twee bouwlagen. De woonkamer met open keuken is op de eerste verdieping. De recreatiewoning heeft een ruim overdekt terras met schitterend uitzicht over het water. Het terras is maar liefst 14,9 m2. De begane grond van recreatiewoning B bestaat uit een entree, keuken, hal, toilet, badkamer en drie slaapkamers. Ook heeft het vakantiehuis beneden een inpandige berging van 6,2 m2. De totale bruto vloeroppervlakte van recreatiewoning Type B is 131,5 m2. De ideale tweede woning
Zoals al gezegd is dit type vakantiewoning een unieke woning en een uitstekende tweede woning. Uw (eventueel) tweede huis ligt aan open water in Friesland en heeft een ruime kavel. Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd zijn in het kopen van dit type vakantiewoning, dan kunt u contact opnemen met Tacozijl. Natuurlijk heeft Marinapark Tacozijl ook nog andere typen vakantiewoningen die u misschien (meer) aanspreken als tweede huis. Neem daarom ook eens een kijkje bij Luxe vakantiewoning type A of recreatiewoning type C.